Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Mango - tervek és elképzelések a 2011 F/W divatbemutató fényeiben

sassygirl 2011.06.06. 08:47

A ZARA után úgy tűnik itt az ideje a másik spanyol márkáról, a MANGO-ról is hírt adnunk, ugyanis náluk sem tétlenkednek a cégvezetők. Legutóbbi jele ennek épp a 2011 F/W kollekció bemutatója volt, amelyet első alkalommal nem az anyaországban, hanem a divat fővárosában, Párizsban tartottak.

A május végén tartott bemutató helyszíne is igazán extravagánsra sikerült, a Pompidou Központ adott otthont a shownak, amelyre 400 vendéget hívtak meg a szervezők. A kifutó egy tükörlapokkal lerakott hosszú folyosó volt, amelyre mozgólépcsőkön keresztül érkeztek a modellek. A falak fényes tükröződése különleges, futurisztikus hatást kölcsönzött a kifutónak. Érdemes megnéznetek a lenti kisfilmet is, amely a vendégek érkezésétől a bemutatón keresztül a záró partiig igyekszik bemutatni az eseményt.

A ruhák mindenesetre igazán divatosak voltak, némi '70-es évek beütéssel. Elsősorban jól kombinálható és a hétköznapokban is hordható színeket választottak: feketét, fehéret, vöröset és tengerészkéket. Klasszikus szabásvonalak jellemzik a ruhákat, amelyeken pont a megfelelő mértékben vannak különböző rátétek, díszítések, fodrok ahhoz, hogy egy kis egyediséget kölcsönözzenek viselőjük számára. Az anyagok néhol enyhén csillogóak, máshol fémes színűek, így aki szereti feldobni az öltözködését néhány figyelemfelkeltő de nem meghökkentő darabbal, itt megtalálhatja a számítását. (Nézzétek meg a kis feketéket is, nagyon szuper darabok, egyet már én is kinéztem közülük.)

A modellek bevonulása előtt mutatták be a MANGO legújabb reklámját, amelyet a divatfotós Terry Richardson rendezett és amelynek főszereplője nem más, mint Kate Moss volt.

The Great Escape from Terry Richardson on Vimeo.

A márka vezérigazgatója, Enric Casi szerint a divatbemutató látványos megnyilvánulása volt a MANGO folyamatos piaci terjeszkedésének. Kate Moss megnyerése pedig további segítséget tud nyújtani abban, hogy a márka iránti nemzetközi érdeklődés egyre nagyobb legyen. A modell azonban nem lép a híres elődök, Penélope Cruz és Scarlett Johansson nyomdokaiba, az őszi kollekció reklámarca ugyanis a brazil modell, Isabeli Fontana lesz.

A cég terjeszkedési stratégiája úgy tűnik sikeres, még ebben az évben világszerte több, mint 500 új üzletet kívánnak nyitni, miközben a figyelem középpontjába a kínai és orosz piacokat helyezik.

Forrás: http://www.nytimes.com

 

Címkék: gazdaság márka mango ősz tél

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr932956463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...