Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

New York Fashion Week - negyedik nap

sassygirl 2010.09.13. 12:00

A vasárnapi bemutatók közül ismét kiválogattam azokat, amelyek számomra legjobban tetszettek, illetve anelyekre kíváncsi voltam. Az első közülük Diane Von Furstenberg kollekciója, amelyben Cynthia Rowley pöttyös kreációi után ismét megjelentek olyan egyedi minták, amelyekről biztosan beazonosíthatóak lesznek ruhái. Vibráló díszítések és nagyon változatos színvilág, amely összességében a stílusos és fiatalos nagyvárosi nők eleganciáját jeleníti meg.

Tommy Hilfiger ruhái tetszettek - bár újat nem mutattak, a megszokott magas minőségű sportos megjelenést hozták. Egyedül a férfiruhák terén van némi problémám a színek és fazonok keveredésével, de azt hiszem rá kell, hogy jöjjek, nem értem a tavaszi férfiruha trendet.

Victoria Beckham kollekciójára nagyon kíváncsi voltam, és  mikor megnéztem, egyszerre voltam elégedett és csalódott is. Ugyanis a ruhák teljes mértékben hozták azt a kifinomult stílust ami Victoriára jellemző, azonban ezen felül semmi újat nem nyújtottak - mintha csak saját magának gyúrt volna össze pár öltözet ruhát a kedvenc stílusaiból. Persze nem ő az egyetlen, aki a bemutatóján nem rukkolt elő eget verő újdonsággal. És ami a lényeg, a ruhák szépek és hordhatóak, így egész biztosan meg lesz a vásárlóközönsége.

DKNY - óriás sálak, fodrok, masnis övek és derékra kötött kabátok/pulcsik. Ezek a legjellemzőbbek a kollekció ruháira. És persze a finom színek és igényes anyagok. Összességében nagyon közel áll hozzám ez a stílus, nem is volt egyszerű kiválasztani a négy fotót.

Címkék: new york divat beckham márka 2011 fashion week tommy hilfiger diane von furstenberg dkny tavasz nyár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr872292264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...