Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

New York Fashion Week S/S 2011 - a harmadik nap

sassygirl 2010.09.12. 11:32

A szombati napon újabb nagyszerű kollekciókat mutattak be New Yorkban. Ilyen csúnya őszi napon, mint a mai, nagyon jó volt nézegetni ezeket az élénk színű összeállításokat. Már most alig várom, hogy tavasz legyen! Remélem nektek is tetszeni fognak a kiválasztott ruhák.

Tegnap már írtam, hogy Zac Posen ez alkalommal a divatház olcsóbb vonalát fogja kifutóra vinni, íme a ruhái:

A Lacoste ismét hozta letisztult stílusát, egyszerű de kifinomult vonalvezetését. A  sportos ruhadarabok  közül a legtöbb világos árnyalatú, a színesebb daraboknál a sárga és a piros árnyalatok tetszettek a legjobban.

 

Az ADAM kollekció szinte mindegyik daraját elfogadnám, legjobban az első képen látható ruha tetszett. Légies, töndöklő, egy koktélpartira szívesen elmennék benne.

 

Cynthia Rowley pöttyös kollekciója nagyon egyedire sikerült. Bár máshol is előjönnek a geometrikus formák és szabásvonalak, valamint a pöttyök is, számomra ezeknél a ruháknál a legegyedibb a megjelenésük, ami a márkát nagyon jól beazonosíthatóvá teszik.

 

 

Jill Stuart ruhái közül nagyon nehéz volt választanom, mert az egész kollekció nagyon tetszik! A fodros rátétek, a színek, az anyagok, szóval minden. Munkahelyre, partira, városi sétákhoz  vagy tavaszi napsütésben üldögélni egy kávézó teraszán - el tudnám képzelni ezekben a ruhákban.

 

Címkék: new york 2011 fashion week tavasz nyár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr72290173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...