Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Anna Wintour on-line harca az elsőbbségért

Little Black 2010.08.30. 20:00

Az eredetileg a Vogue és a W magazinok on-line megjelenési felületeként létrejött style.com mára önmagában is meghatározó, a divat világáról átfogó képet nyújtó weblappá nőtte ki magát. Az elmúlt 10 év alatt elért sikereket azonban úgy tűnik Anna Wintour megelégelte, és elhatározta, ideje visszahódítani az online felületen a Vogue elsőbbségét.

A két weblap tulajdonosa az 1909-ben alapított Condé Nast, amelyhez a fentiek mellett olyan világszerte ismert életstílus magazinok tartoznak, mint a Glamour, a GQ, a Vanity Fair vagy a The New Yorker. A Condé Nast vezetősége a site-ok rivalizálását egyenlőre nem tekinti problémának – legalábbis addig, amíg a hirdetési összegekben vagy a látogatók számában jelentős csökkenést nem okoz.

A style.com a cég felmérései szerint havonta 2 millió egyedi látogatóval rendelkezik, akik átlagosan 13 percet töltenek a weblapon, valamint a Condé Nast 26 weboldala közül ezen a site-on a legmagasabb a visszatérő látogatók aránya. Legnagyobb érdeklődést a divat kollekciók oldalai váltják ki: az idei őszi/téli kollekció bemutatása idején például 169,7 millió oldalmegtekintést mértek. Mindezek alapján a Vogue-nak igazán ütős stratégiát kell kialakítania, hogy megszerezze a vezető pozíciót.

 

A tervek szerint a „feladatmegosztás” a következő lesz a két weblap között: a Vogue beszámol a divat szempontjából a világban történő fontos eseményekről, míg a style.com teljes mértékig a divatvilággal fog foglalkozni.

Forrás: http://www.wwd.com

Címkék: online divat vogue anna wintour style.com

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr922257365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balazsman 2010.08.30. 22:43:57

ez a Wintour nőszemély egy kiélt ribanc, aki tehetség hiányában azt élvezi, hogy a megszerzett hatalmával a személyiségzavaros "divatdiktátorokat" és fotósokat terrorizálja. McQueen is miatta lett öngyilkos
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...