Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Diet Coke új kampánya

chic(k) 2011.06.07. 08:04

Az új Diet Coke termékre a Coca Cola egy új reklámkampánnyal jelent meg, amelynek szereplői három női baba. Az egész kampány a divattal van összekötetésben. A következő viedóban a három főszereplő elindul, hogy megtalálják a tökéletes kézitáskát, azonban amikor ez a tervük meghiúsul, úgy döntenek, hogy kreálnak maguknak egyet.
 
A reklámfilmje után kutattva azt kell mondjam, hogy a Diet Coke által megalkotott babák szinte elárasztották a netet, újabbb és újabb sztorikkal. A következő kisfilmnek a története hasonló az előzőhöz, azonban itt egy cipő lesz a főszereplő.
A TV hirdetés velejárója egy teljes kampány, amely magában foglalja a következőket: egy digitális divat csatornát a Yahoo weboldalon, limitált kiadású üvegeket (megalkotója Karl Lagerfeld), és outdoor poster kampányt, amelynek fotóit szintén a dizájner készített. A kampány üzenete, hogy a divatot könnyedebben érjük el. A TV reklámfilmet pedig a Mother készítette.
 
A kampány legérdekesebb, és újdonságnak számító eleme a Yahoo-n lévő lehetőség, a „Style it light”, amely a napi divattal kapcsolatos elemeket, híreket, és videókat tartalmaz a Diet Coke támogatásával. Ami interaktív jellegét adja, az hogy a felhasználók profil beállításaiban lévő érdeklődéseket próbálja meg figyelembe venni.
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr582961555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...