Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

A szerelem színei - Esküvői ruha trend 2013

sassygirl 2012.04.20. 18:28

Az elmúlt napokban zajlott New Yorkban a Bridal Market Week, amelyen a jövő évi esküvői ruha trendeket vonultatták fel a divatházak. Igaz, hogy a fehér-törtfehér színű ruhák esetében is szemet kápráztató a sok különleges díszítési, szabási megoldás, a fátylak, kiegészítők sokasága, ezeket mégis mondhatjuk, hogy "az örök klasszikus darabok" - kizárólag jó értelemben.

A tervezők azonban emellett a különleges darabok szerelmeseinek is igazán igyekeztek a kedvükben járni. A csupa virágos vagy például pasztell kék ruhákon felül ugyanis 2013-ban a pálmát a vörös esküvői ruhák viszik el.

Oscar de la Renta a márka nevéhez hűen egy igazán impozáns tűzpiros csodával rukkolt elő záróakkordként - és egy nem túl nagy szám, reneszánsz hangulatú mély burgundi színűt is láthatott a nagyérdemű.



A nem éppen a szűzies ártatlanságot kifejező színben tobzódott Vera Wang is, aki az egészen világos, narancsos árnyalattól kezdve a mélybordóig ment el. A ruhák szabása, a fodrok, csipkék, tüllök, a hullámzó anyagok persze mind-mind a márkához illően magas színvonalúak voltak.



A nálunk nem annyira ismert Romona Keveza kollekciójában szintén helyet kaptak a szerelem színei. Láthattunk nála virágszirmokat idéző díszítésű, abroncsos ruhát és az idén a hétköznapibb és alkalmi ruháknál is oly népszerű, deréknál fodros, letisztult szabásút is. Ez utóbbit mondjuk bármilyen más estélyi ruhás eseményre is el tudnám képzelni.



Ti választanátok magatoknak ilyen különleges színű ruhát az esküvőtökre?

Címkék: vörös esküvő trend oscar de la renta vera wang romona keveza

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr214463442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Legyezős Lucy 2012.04.21. 15:34:35

Attól függ, mit értesz különleges szín alatt? Pirosban biztos nem, mert az nem áll jól. Ezen okból fehérben sem. :) Anno eldöntöttem, hogy ha egyszer megtörténik velem az esküvés, akkor az zöldben lesz, esetleg kékben. Aztán beszereztem egy gyönyörű "páva"(kékes zöldes) estélyit, hogy talán abban. Még nem volt rá szükség. (:

sassygirl 2012.04.22. 08:02:34

@Legyezős Lucy: ez a pávakékes ruha tényleg extra lehet! a fazonjában is van vmi különleges? igaz nekem ekrü volt "A Ruha", hozzám az jobban illett, de egy ilyen különleges színű darab tökjó lehet, mint amit írtál! ha szükség lenne rá, majd mindenképp küldj egy fotót magadról! :)

Momina 2012.04.22. 10:13:46

Estélyinek gyönyörűek! Azonban személy szerint nekem a menyasszonyi ruha fehér legyen. Fehérben is mentem férjhez, klasszikus abroncsos-nagyszoknyásban. De nagyon jó, hogy a tervezők gondolnak azokra, akik nem akarják a régi trendet követni és más színekben gondolkodnak. Az esküvői ruha attól az, hogy az esküvőd napján viseled, nem attól, hogy mások szerint így vagy úgy kell kinézzen, tehát bármilyen lehet.

Legyezős Lucy 2012.04.22. 11:39:16

@sassygirl: Nem, a szabása elég egyszerű(már amennyire én ezt meg tudom ítélni). Ha egyszer megesik velem, hogy szükség lesz rá, küldök. :)

sassygirl 2012.04.22. 12:33:52

@Momina: Egyetértek! A menyasszonyi ruhám nekem is "hagyományosabb" volt, bár ekrü (imádtam!!), de pl menyecskeruhánál nem tartottam a piros színt, volt annál jobban hozzám illő is - férjuram sem panaszkodott :).
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...