Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Hajdíszek fátyol helyett

sassygirl 2012.04.12. 09:09

Akinek idén nyáron lesz az esküvője, valószínűleg már túl van a menyasszonyi ruha kiválasztásán, meg van A Tökéletes Ruha. Na, de itt nem ér véget a történet. Hiszen ott vannak még az ékszerek, a smink és persze a frizura (hogy a többi szervezendő dologról ne is beszéljek). Ha pedig frizura, akkor hajdísz.

Választhatjuk a jól bevált - és már kicsit elcsépelt - apró virág/strassz hajtűket is, de ha ennél egyedibbet szeretnénk, van arra is megoldás. Érdemes például elgondolkodni azon, lesz-e fátyol. Nem feltétlenül kell. Helyette választhatunk például a ruhánkhoz illő hangsúlyosabb hajdíszt is, ami tökéletesen helyettesítheti a fátylat, és a szél még csak a szánkba sem fújja.. Na nem tiarát.

A bellasugar oldalán bemutatott ötleteket érdemes már csak a frizurák miatt is megnézni: klasszikus konty, romantikus hullámos tincsek, fonatok és lazán feltűzött megoldások. Mi pedig picit utána néztünk, hol lehet hasonló hajpántokat, hajdíszeket beszerezni úgy, hogy arra kivételesen ne egy vagyont kelljen elkölteni - egy esküvő így is egy kisebb anyagi csőd lehet.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

 

H&M

ZARA

 

 

Meska - gemma kézműves boltja

Debenhams

 

CLAIRE'S

ZARA

Címkék: kiegészítő divat esküvő zara mango h&m hajdísz meska claires

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr894370096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...