Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Tudjuk, mit szeretne a pasitok idén tavasszal

sassygirl 2012.03.19. 10:44

Most, hogy beköszöntött (remélhetőleg végleg és örökre) a tavasz, megjelentek a motorosok is az utakon - nekem nem épp legnagyobb örömömre. Azon nőtársaim számára azonban, akiknek háztartásában legalább egy motorőrül hím található, biztosan örömteli volt az elmúlt hosszú hétvége, hiszen végre láthatták azt a bizonyos óriásmosolyt párjukon, amire az őszi motorletakarási időszak óta nem volt sok példa.

Nos, nekik ajánljuk a Diesel és a Ducati közös kollekcióját. Annak apropójából hozták létre, hogy a Diesel a Ducati MotoGP csapatának szponzora lett, valamint a korábban már bemutatott (és gondolom motoros körökben már kivesézett) Diesel társtervezésű Ducati Monster moci után illett egy ruhakollekciót is piacra dobni - kizárólag férfiaknak.

Íme:

 

Ha tehát szeretnétek, hogy életetek párja egy igazán dögös szerelésben szelje a széles magyar utakat, itt a remek lehetőség beszerezni néhány egyedi darabot!

Címkék: férfi divat ducati diesel

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr494325449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Előre MGTSZ 2012.03.20. 04:19:46

Ez egy rakás szar nem motoros öltözék.
Nyalóka kis impotens buzi, az a motoron beszarok, de akkoris ráülök mert majd én megmutatom, hogy a körúton, hogy lehet 50- nel menni...
Páva kis faszarcok vesznek ilyen fost, nem pedig egy motoros!
A blogoddal semmi bajom, tényleg, csak idetévedtem...ki ellett valahol próbálni az új nick-emet és a te blogod jött szembe elsőként.
Remélem nincs harag!
Az avatarom is jelzi a stílusom és motoros is vagyok.
Üdv.

sassygirl 2012.03.20. 08:33:29

@Előre MGTSZ: hát, igazán szép körmondatot írtál, gratulálok! örülük, hogy ilyen remek módon tudtad tesztelni az avatarod, pont olyan szúrós vagy mint a méhecske a képen..
Egyébként (nem értek a motoros öltözékekhez) de ezek nem annak készültek, bocs ha félreérthető volt a fogalmazás. Szimpla utcai ruhák két márkától, amik nem is néznek ki rosszul így nem gondolnám hogy túlzottan ciki lenne őket bármilyen pasinak is hordani... kék kabát, fehér póló.. mi is a baj velük? sehol egy nőies vonás rajtuk..
na mindegy.
azért kösz, hogy benéztél, de máskor kérlek kímélj minket ettől a stílustól..
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...