Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Testet öltött Siri

sassygirl 2012.03.15. 13:18

Lelkes designereknek köszönhetően immár arcot is párosíthatunk az Iphone 4-re készített egyik legtöbbet vitatott hatékonyságú, de szerintem legmókásabb alkalmazásnak, a Siri-nek.

A Shapeways által meghirdetett pályázatra számos designer szakember és hobbitervező is küldött be munkát, amelyeket külön kategóriákban bíráltak el. Az abszolút nyertes a SagaDesign által készített "Omniscient Siri" lett. A 3D-s, hamiskásan mosolygó, a mobilból kiemelkedő női arcot a shapeways.com-on mindössze 80 euróért meg is vásárolhatják a rajongók. Sötétben egészen ijesztően néz ki, már-már démoni és kissé androgün.


Nekem nincs Iphone-on, így ezt a lehetőséget kihagyom, de meg tudom érteni, ha valaki "poénból" beszerez egy ilyen "mobildíszt". Nem éppen olcsó, na de a többi tartozékot sem adják fillékerért az Iphone-okhoz.

Siriről egyébként nekem a The Big Bang Theory (Agymenők) sorozat egyik korábbi része jut eszembe amiben Raj alakított ki egészen közeli kapcsolatot a titokzatos hölggyel, amitől könnyesre nevettem magam, így muszáj ide is behivatkoznom egy részletét - ha tudjátok, nézzétek meg a teljes részt, oltári!!

Címkék: design tok iphone siri

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr74318397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...