Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Legyen csillogó az illatod!

sassygirl 2012.03.08. 15:25

Nem elírás a cím, ugyanis a Swarovski jóvoltából most már nem csak ruháink, kiegészítőink és ékszereink csilloghatnak a finom csiszolású üvegszemektől, hanem a márka által piacra dobott parfümöt is magunkra fújhatjuk. Egyébként íme valami, amit mi magyarok előbb érhetünk el, mint az Új Világ lakói - a parfümöt és a kollekció további darabjait ugyanis csak most fogják az európai után az amerikai piacra is bevezetni.

A márka kreatív igazgatója, Nadja Swarovski így nyilatkozott a parfümmel kapcsolatosan: "Az ékszerek egy nő számára a legjelentősebb önkifejezési eszközök, egy illat pedig olyan, mint egy láthatatlan ékszer a számukra." A parfüm megalkotásában az osztrák ékszermárka a Clarins Csoporttal dolgozott össze, így született meg az AURA.

A parfüm már itthon is kapható, egy 30ml-es üvegcse ára 15ezer forint körül mozog. Összetevői között szerepel a rózsa, a licsi, a tubarózsa, a pink bors, az ámbra, a benzoin és a mósusz is.

Az illat finomsága mellett nem feledkezhetünk meg az üveg formavilágáról sem, a fémes henger alakú, bemetszéses üveg a kicsi kalapszerű kristállyal a tetején egyszerre nőies és letisztult formavilágú.

Azok számára, akiknek a parfüm már elnyerte tetszését, a márka más lehetőségeket is kínál, ugyanis a kollekcióban kapható valódi Swarovski kristályport tartalmazó testápoló krém és tej, tusfürdő és dezodor is - sajnos a márka weboldala szerint hazai üzletekben még mindig nem kaphatóak.

A csillogó habot a tortán pedig a make up ékszerek jelentik, amelyek nem mások, mint apró krisztályokkal kirakott fém tégelyek, bennük finom rózsaszín és áttetsző szájfénnyel, csillám wax-szal.

A Swarovski érszerei és kristályai iránt úgy tűnik a lelkesedés nem csökken, amit a szépségápolási piacra történő belépés mellett az is jól mutat, hogy a kifutókon is egyre másra tűnnek fel díszítőelemként. Így volt ez Jason Wu, a Rodarte, Mary Katrantzou, a Giles, az Erdem és Anthony Vaccarello bemutatóján is.

Címkék: swarovski szépségápolás parfüm kristály illat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr754297030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...