Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

L'Odyssée de Cartier - mesés reklámfilm a Cartiertől

sassygirl 2012.03.08. 09:02

A legújabb Cartier reklámfilm a márka 165 éves múltját és az ezzel járó nemes örökséget kívánja bemutatni. Nem kevesebb, mint két éven át készítették a 3 perces filmet, amelynek főszereplője a márkát 1930-as évek óta jelző párduc.

Röviden a film története (szerintem): A gyémántokba zárt nemes vadállat életre kel, hogy nemes küldetését teljesítse. Útja során bejárja egy gyönyörű képzeletbeli világ tájait, vezeti az utazót, veszélyesnek tűnő mitológiai alakokat (kínai sárkány) tesz szövetségesévé, miközben amerre jár fényt és csillogást hoz a világba. A filmben feltűnő elefánt nekem Dalí híres festményeit juttatják eszembe. Hogy a párduc útja végül hová vezet?... nézzétek meg Ti is, érdemes!

Elsősorban Franciaországban és Angliában, valamint néhány nemzetközi TV csatornán fog futni a film, amelynek rendezője Bruno Aveilan volt. A filmet több helyszínen forgatták, feltűnnek Prága és Párizs utcái, valamint olasz- és spanyolországi helyszínek is.

Forrás

Címkék: reklám ékszer márka cartier

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr524294893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...