Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Az idei ősz divat színei

Little Black 2012.02.16. 10:45

Bár mi még a tavaszt várjuk a divat szakmában már az őszre készülnek. A New York-i divathéttel egy időben a Pantone közzétette a 2012 évi őszi-téli szezon divat színeinek előre jelzését. Ennek alapján a narancs szín (avagy Tangerine Tango) továbbra is divat szín marad, és nem csak egy egy nyári fellángolás.

A Pantone egy olyan cég, amely gyakorlatilag a divat szakmában színfennhatóságként működik. Ők határozzák meg, hogy a következő szezonokban milyen színek lesznek divatosak. Természetesen ehhez segítséget is hívnak, a tervezők körében végeznek egy felmérést arról, hogy Ők milyen trendeket látnak a divat világban. Az idei évben többek között az alább tervezők véleményét kérték ki a New York-i divathét alatt: James Coviello, Ella Moss, Bill Blass, Nicole Miller, BCBG Max Azria és Nanette Lepore.

A nyertes színek a következők lettek:

 

Az őszre ezekkel a színekkel érdemes tervezni a ruhatárunkat. És, hogy még könnyebb legyen a dolgunk, még terveket is készítettek a designerek az egyes színekhez.

Tommy Hilfiger

Hervé Léger

BCBG by Max Azria

Tracy Reese

 

 

 

 

 

Forrás: 1, 2

Címkék: divat ősz szín 2012

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr464113969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...