Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Kicserepesedett az ajkad? Radírozd le!

Little Black 2012.02.08. 13:11

A téli hideg hatására kiszárad a bőrünk és kicserepesedik az ajkunk, ami ellen jó lenne valamit tenni. Sikerült találnunk egy biztos receptet a kiszáradt bőr eltüntetésére a szánkon.

A recept kókusz olajat tartalmaz, ami az egyik legjobb összetevő a kiszáradt bőr ellen. Amellett, hogy nagyon finom illata van és jó az állaga is, az egyik legjobb antioxidáns a bőrápolásban használatos alapanyagok közül. Ideális testápoló, mivel finoman és tartósan hidratálja a bőrt, miközben megvédi azt a külső környezeti hatásoktól.

A megoldás egy mézes barna cukros ajakradír, amit mi is könnyedén elkészíthetünk otthon és már el is múlt probléma. Íme a recept:

Keverjünk össze egy púpos evőkanálnyi kókuszolajat egy evőkanál mézzel egy tálban, addig míg egységes állagot nem kapunk. Ha a kókuszolaj túl kemény, akkor felhasználás előtt 5-10 percre tegyük forró vízbe a tároló edényt, ha túl folyékony, akkor 10-20 percre a hűtőszekrénybe kell tenni.

Adj a fenti keverékhez két teáskanál barna cukrot, keverd jól bele, majd rakd egy kis üvegcsébe. Régi arckrémes tégely vagy mini befőttes üveg is megteszi. A keverék 2 hétig is eláll hűtőben tárolva és használatával finom puha lesz a szád.

Mielőtt radírozni szeretnél, kb. 10 percig rakd ki a konyha pultra, hogy szobahőmérsékleten kicsit kiolvadjon, sokkal könnyebb lesz így használni. Körkörös mozdulatokkal vidd fel a szádra a keveréket és 1-2 percig hagyd hatni, majd langyos vízzel mosd le.

Forrás

Címkék: méz diy kókuszolaj barna cukor ajakradír hogyan készítsd

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr184075537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...