Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

A millió dolláros topánka

Little Black 2012.02.03. 08:22

Persze csak a nevében, ténylegesen nem is ennyire drága ez a gyönyörűség, "csupán" 595 $-ba fog kerülni. Stuart Weitzman hírhedt "Millió Dolláros Cipője" idén ünnepli tizedik évfordulóját és ennek örömére az idei Oscar szezonra megújult formában kerül a hírességek lábára, illetve az üzletekbe.

Az eredeti verzió 2002-ben debütált éppen az Oscar díj átadón, amikor is a Mulholland Drive - A sötétség útja című film szereplője, Laura Harring viselte a 464 gyémánttal ékesített magassarkút.

Ennek a cipőnek az újra álmodott változata jelent meg most, ami "Millionairess" nevet kapta. A cipő pántjait Swarovski kristály kövekkel rakták ki és egy csepp alakú kristály díszíti. Az új verzió megjelenése alkalmából Natalia Vodianova részvételével készítettek kampányfotókat, a fotós Mario Testino volt. 

Pin It

Forrás: WWD

Címkék: tavasz divat gyémánt cipő 2012 mario testino natalia vodianova stuart weitzman

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr864051199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...