Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

A Sárkány éve a luxus termékek piacán

Little Black 2012.01.20. 12:16

Az elmúlt években a luxusipar növekedését a távol-keleti piacok befolyásolták legjobban, hisz ott alakult ki egy olyan feltörekvő, avagy újgazdag réteg, akik számára megfizethetőek lettek a luxus ipari termékek (órák, cipők, táskák, mobiltelefonok, autók).

Így a kínai újévre már évek óta kiemelt figyelmet fordítanak ezek a cégek, és folyamatosan egyre több, a Sárkány évével kapcsolatos termék jelenik meg a piacon.

A Sárkány éve a következőket tartogatja számunkra, az előrejelzések szerint: "2012. január 23. és 2013. február 9. között a kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve van. A sárkány amennyire félelmetes az európai kultúrában, annyira pozitív a keletiben. A kínai horoszkóp szerint pezsgő, felvillanyozó, érdekfeszítő év vár ránk. A Sárkány éve pozitív energiákat áraszt magából, lesznek azonban sorscsapások is. A kínaiak szerencsésnek tekintik a Sárkány évét, ilyenkor érdemes házasságot kötni, családot alapítani vagy üzleti vállalkozásba fogni. Bármiféle tervet melenget valaki, ideje, hogy, előrelépjen vele. " Tehát a jóslatok szerint ez egy jó év lesz, így érdemes ezekbe a termékekbe fektetni a pénzt. Ha még jobban érdekel, hogy mit tartogat a Sárkány éve, itt utána tudsz olvasni.

A Versace külön táskát készített az alaklomra, a A Vertu ezüst és aranyszínnel kiegészített fekete telefonokat dobott a piacra, de még a Rolls-Royce és a Swatch is külön termékeket készített az új év ünnepére.

Rolls-Royce 

Swatch óra

Vertu telefonjai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sárkány évére készített órák

Sárkányos nyaklác

Versace gyöngyös táskája

Coach bőr táskája és pénztárcája

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr313592864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...