Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Sztárok illata

Little Black 2012.01.03. 20:23

Amerikai celebek és hírességek sora dönt úgy évek óta növekvő számban, hogy eredeti szakmája mellett a szépség iparból is biztosítja megélhetését vagy úgy, hogy a nevét adja egy - egy termékhez, vagy úgy, hogy részt vesz a fejlesztési folyamatban is. Általában nem a legdrágább kategóriába tartoznak ezek az illatok, így szinte bárki átélheti azt az érzést, hogy egy pillanatra kedvenc sztárja bőrébe bújjon. Ezekből, a Magyarországon is elérhető, illatokból szedtünk össze egy kisebb csokorra valót:

Halle Berry

A színésznő növekvő parfüm portfóliójának tagja a Reveal, mely egy friss és könnyű illat, ami szexi és titokzatos illattal vesz körbe, ahogy az idő múlik. Az illat többek között a barack, piros bogyós gyümölcsök, dinnye, írisz illatának keverékéből áll és a színésznő kedvenc virágát, a mimózát is tartalmazza.

 halle-berry-435.jpg

A Halle Berry: Reveal parfüm itt vásárolható meg.

Christina Aquilera

Christina Aquilera 2007-ben dobta piacra első parfümét, és azóta a már számos új illat is megjelent a neve alatt. Ezek közül a legfrissebb a Royal Desire névre keresztelt virágos-fás illat, az üvegén a korábbi parfümjeihez hasonlóan csipke minta jelenik meg. A színésznő azt nyilatkozta, hogy a parfümmel egy igazán érzéki illat élményét próbálták meg létrehozni, azt a pillanatot megragadva, amikor egy nő igazán szépnek és vonzónak érzi magát a nap folyamán. A parfüm többek között mályvacukor, lonc, írisz, rózsa és cédrus illatjegyeket tartalmaz.

christina-aguilera-435.jpg

A Christina Aguilera: Royal Desire parfüm itt vásárolható meg.

Britney Spears

Britney legújabb illata a Radiance, mely virágos - gyümölcsös illatjegyeket hordoz és Elizabeth Arden márkát gyártó céggel fogott össze az illat kifejlesztéséhez és már 2010 szeptembere óta elérhető a vásárlók számára. Ez az illat már a sztár kilencedik saját tervezésű parfümje. Illatjegyei között megtalálható az afrikai narancsvirág, a jázmin, a pézsma és a tubarózsa is.

britney-spears-435.jpg

Britney Spears: Radiance parfüm itt vásárolható meg.

 A jövő év várható nagy dobása Madonna első parfümje a Truth or Dare, mely már májustól kapható lesz a boltokban. A név Madonna egyik dokumentumfilmjére utal és várhatóan nem egy könnyed, friss illat lesz,  mely vaníliát, ámbrát és pézsmát tartalmaz egy kis jázminnal és liliommal egészítettek ki.

madonna-parfüm.jpg

 

 

Címkék: parfüm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr613517272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...