Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Shloer Berry Punch őszi-téli finomság

chic(k) 2011.10.05. 08:50

Egy új limitált kiadású ital különlegességgel szeretnének az őszi és téli időszakban a fogyasztók poharaiba egy kis izgalmat csempészni a Shloer termékfejlesztői.

Az angliai Shloer cég habzó gyümölcsitalok kereskedelmével foglalkozik. Én eddig nem találkoztam ezzel a márkával, aminek egyik oka az lehet, hogy egyenlőre Nagy-Britannián kívül csak Malaysia és Bermuda lakói számára elérhető ez a finom ital (A termék összetételének leírásai, és képek alapján nem hiszem, hogy nagy csalódás lenne. Egyszer kipróbálom!)
 
A márka nevét egy svájci professzorról kapta. Jules Shloer 70 évvel ezelőtt alkotta meg ennek a finom italnak az eredeti receptjét.
Az ital 75cl-es üvegben vásárolható meg £2.29-ért. Az állandó termékskálájuk 6 féle ízt kínál a fogyasztók számára, amelyek a következőek:
·                 Fehérszőlő
·                 Vörösszőlő
·                 Rosé
·                 Fehérszőlő, málna és vörös áfonya
·                 Fehérszőlő és bodza
·                 Fehérszőlő és alma
 
Shloer az innovációinak köszöhetően a saját kategóriájának a vezetője. A legújabb terméke, egy új szezonális ital, amely limitált kiadásban kapható. Az új ízhez nagy reményeket fűznek. Remélik, hogy a Shloer Berry Punch elnevezésű ital a karácsonyi ünnepi időszak során az idei év eladásaihoz nagyban hozzá fog járulni.
 
Miből is tecődik össze a Berry Punch nevet viselő ital különlegesség?
Egyszerűen két gyümölcsnek a kevereké: szeder szőlőlével kombinálva.
A bevezetésnek az egyik oka pedig a nyári limitált kiadású Shloer’s Summer Fruit Punch-nak a sikere volt.
 
Shloer ahhoz, hogy elérje a tervezett eladásokat és a márkát is ismertebbé tegy, a következő marketing eszközököt alkalmazza a kampánya során: fogyasztói PR, digitalis aktvitiás a Facebook közösségi portálon és a Shloer weboldalán, e-dm küldése a meglévő 30.000 fogyasztói adatbázisuknak.
 

Az új Shloer Berry Punch egy igazán jó altervatíva lehet az alkoholok számára. Illetve igazán tökéletes ital készíthető belőle egy kis jéggel és pár őszi gyümölccsel megbolondítva mint például pár szelet őszibarackkal és pár szem szederrel.

Forrás:
www.fdin.org.uk/2011/10/shloer-launches-new-limited-edition-seasonal-flavour/

 

 


 

Címkék: innováció ital szezonális

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr163276500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...