Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Montblanc - Princesse Grace de Monaco kollekció

sassygirl 2011.09.30. 08:26

Az "ifjú házasok", Albert monacói herceg és felesége Charlene hercegnő első hivatalos amerikai látogatása alkalmából megrendezésre kerülő gálán kiállítják a Montblanc "Princesse Grace de Monaco" kollekcióját is.

A kollekció időtlen darabjaival Grace Kellynek, vagyis Grace monacói hercegnőnek igyekeztek méltó emléket állítani, kifejezve a feledhetetlen nő finom stílusát, eleganciáját.

Az 1956-ban készített Grace de Monaco pink rose nyakék mintája, amely Grace Kelly és a monacói herceg házasságkötése alkalmából készült, visszatérő motívumként jelenik meg a kollekcióban.

 

A november 1-i elegáns new yorki rendezvényen az exkluzív kollekció minden darabja látható lesz, köztük írószerek, ékszerek és órák is. A már-már befektetésnek is alkalmas, méregdrága darabokat novembertől lehet majd a Montblanc üzleteiben is megvásárolni.

Egy "egyszerűbb" golyóstollat már 690 dollárért megvásárolhatunk majd, de kapható lesz 226.100 dolláros, gyémántokkal és zafírral díszített nyakék és 70-80.000 dollár körüli áron hozzá illő fülbevaló és karkötő is.


A Montblanc már számos ékszert, tollat vagy más kiegészítőt tervezett a monacói uralkodói háznak. Albert herceg és Charlene júliusi esküvője alkalmából például egy egyedi, fehér aranyból készült, 161 rubinttal és 128 gyémánttal díszített írószert ajándékozott a párnak. Házasságuk hitelesítéseként ezzel a tollal írták alá a papírokat.

Forrás: www.wwd.com

Címkék: ékszer montblanc grace kelly

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr893261234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...