Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Kick Energy Batmannal erősít Angliában

chic(k) 2011.09.17. 16:46

 A Kick Energy a Global Brands tulajdonában lévő energia ital márka, amely Nagy-Britanniában került a piacra. Bevezetése óta a részesedése folyamtosan növekedett az angol kereskedelmi ital piacon és idővel a második legnagyobb energiaital márkává nőtte ki magát. Global Brands havonta 1.000.000 doboz Kick Energy italt értékesít Nagy-Britanniában, ezt az eladást természetesen a különböző marketing aktivitásoknak is köszönhetik. A legújabb akciójuk során a Warner Bros céggel léptek együttműködésbe, és “kölcsön vették” Batman alakját, hogy ezzel népszerűsítsék italukat és promóciójukat. Természetesen azért itt többről van szó, mint egy egyszerű figyelem felkeltő csomagolás bevezetéséről. A dobozokra került Batman egyben egy nyereményjátékot is reklámoz, illetve a az új “Batman Arkham City” népszerűsítésének is része ez a fajta megjelenés. A promóció során a vásárlóknak lehetőségük van megynerni egy úgy nevezett “ultimate hero gadget pack” elnevezésű csomagot, amelynek értéke 2.500Ł és a következőket tartalmazza: egyet az öt elérhető PlayStation 3 kozolok közül a “Batman Arkham City” másolatával.

A marketing támogatás részeként pedig a Kick Energy jelen lesz két játék fesztiválon is (GAMEfest és Eurogamer), ahol a Warner Bros partnereként mintákat fog osztani a látogatóknak.
Emellett útjára indul a Kick Energy Land Rover, hogy körbe járjra Nagy-Birtanniát és támogassa az új Batman játékot.
Ami még a promóció érdekessége, hogy a dobozon egy QR kód van, amit a fogyasztók az okostelefonjuk segítségével beszkennelhetnek, majd az oldal ajánlásával résztvehetnek a nyereményjátékon.
A gyártó reméli, hogy a promóció során 5 millió fogyasztót el tud érni, de ez egyenlőre még a jövő zenéje, hiszen a promóció 2011. szeptember 19.dikén indult és a tervek szerint 2012. január 1. zárul.

 

Forrás: www.marketingmagazine.co.uk/news/1092322/Kick-Energy-roll-1m-Batman-on-pack-promotion

Címkék: ital energia batman kick

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr503233823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...