Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Chanel pre-fall 2011 divatbemutató

sassygirl 2010.12.15. 08:07

Íme a neves divatház 2011 őszi darabjainak előhírnökei. A pre-fall kollekció darabjait Theodora bizánci királynő inspirálta, amely a kollekció elnevezésében is visszaköszön: Paris-Byzance. Fekete, mélyzöld, sötétbarna és más éjszínek tűnnek fel csillogó arany és egyéb nemesfémszín díszítésekkel, rátétekkel, kiegészítőkkel. A vastag karperecek és a fejpántook kimondottan gyönyörűek! Nem beszélve az apró kézitáskáról. A lány esésű anyagok mellett igazán szépen párosították a vastagabb tweed anyagokkal is a finom ékszereket.

Úgy tűnik a lapos talpú szandálok, saruk a jövő évben is divatosak lesznek, amelyeket akár divatos, alkalmi darabokhoz is felvehetünk Lagerfeld ajánlása alapján.

A férfiak számára szánt kiegészítők és ruhák szintén gazdagon díszítettek, az aranyos csillogás és a kőberakások itt is megtalálhatóak.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr942516441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...