Egy hangulatos forralt borozást idézhetünk elő a képeken látható kellékekkel, amelyet a Sagaform oldalán találtam meg.
A kancsóhoz egy kis melegítő is tartozik, amibe teamécsest helyezhetünk el, így biztosítva a folyamatos kellemes melegségét az italunknak. A poharakon pedig különböző telet idéző kis minták láthatóak.
Ezekkel a kiegészítőkkel alapot adhatunk a kellemes téli estéknek, de ami az igazi hangulatot adja, az természetesen a kancsó és a pohár tartalma, a forralt bor.
Narancsos forralt bor receptje, hogy legyen mit beletöltenünk a kancsónkba majd a poharunkba :)
1 üveg vörösbor, 7 dl víz (vagy narancslé),1 narancs szegfűszegekkel összeszurkálva, 1 narancs szeletelve, 1 citrom szeletelve, 3 ek cukor (vagy méz), 1 db fahéjrúd, 1 tk gyömbérpor, 2 ek narancslikőr
Elkészítés: a hozzávalókat egy lábasban forráspontig melegítjük, közben kevergetjük.