Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Napi Kis Fekete - Jimmy Choo UGG csizmák

sassygirl 2010.09.22. 08:00

Jimmy Choo egy pár darabos cipő.. akarom mondani csizma kollekciót tervezett az UGG számára, amelyek októbertől az üzletekben is kaphatóak lesznek. Gondoltam ha  Jimmy Choonak megérte energiát szentelni ezekre a lábbelikre, egy Napi Kis Feketét mi is áldozhatunk rá.

Az uggaustralia.com-on már megrendelhető  csizmák között fém szegecsekkel kirakott, csillag mintás, vagy camel színű rojtos csizmák  is megtalálhatóak,  potom 495-795 dollár közötti áron.

A kollekció többi darabjához kattints a TOVÁBB-ra.

Sokak szerint csúf és otromba, míg mások imádják puha anyagát, vidám színválasztékát és a kellemes meleget amit ad - sőt lehet, hogy sokaknak nem csak a divat miatt tetszik. És úgy tűnik, ez utóbbiak vannak többségben – múlt évben az UGG Australia közel 712 millió dollár értékben adott el ilyen báránybőr csizmákat. A gazdasági világválság közepén a cég 22%-kal növelte bevételét, és már a 2010-es év első negyedévében is 100 millió dollárt hozott a konyhára.

Nem olyan rég ezek a csizmák Ausztráliában, származási országukban, is gúny tárgyát képezték, arra voltak csak jók, hogy a munkásoknak birkanyíráskor ne fagyjon le a lábuk a hűvös pajtában. Az elmúlt években azonban trendi alapdarabbá nőtte ki magát, amelyet hiába szidnak, a sztároktól kezdve rengetegen hordják.

A cég egyébként a kezdetektől igyekezett a csizmát ismert emberek felhasználásával eladni. Nem a diszkont üzletek polcaira szánta őket, hanem presztízs terméket akart csinálni belőlük. Még 2000-ben Oprah Winfrey is beválogatta a csizmát "Kedvenc Dolgaim" ("Favorite Things") showműsorába, ami hihetetlen mértékű ismertségnövekedést hozott, nem beszélve az árbevételről, amelyet generált. Azóta pedig a celebritások világszerte imádnak pózolni ezekben a lábbelikben. Szerepelt a Szex és New Yorkban, hordta Kate Moss is, a 2003-as rózsaszín és kék változatokból pedig nem győzött annyit gyártani a cég, hogy kielégítse a keresletet.

És akkor íme a teljes kollekció:

Forrás: magazine.wsj.com

Címkék: kiegészítő divat csizma jimmy choo ugg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr362313027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...