Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

New York Fashion Week - Ralph Lauren, Calvin Klein, Oscar de la Renta, L.A.M.B.

sassygirl 2010.09.17. 11:50

Hát ez is elérkezett, a NYFW utolsó napja. Ismét négy kollekciót választottam, amelyek közül az első Ralp Laurené. A western stílusú kollekció tele volt hasított bőr anyagokkal, némi csipkével és sok-sok övvel - még az alkalmi ruhákat is feldobta a tervező egy vastagabb bőrövvel. Drapp és fehér árnyalatok uralták a ruhákat, amibe néhol némi kék is bele lett csempészve. Az XXL rojtos táskák kimondottan tetszettek - persze a rojtok minden máson is megjelentek: alkalmi ruhán, ceruzaszoknyán, hasított bőr nadrágon, felsőkön, szóval mindenen. A kockásing és csillogó ceruzaszoknya kombó nagyon szuper, mint ahogy az egész kollekcióra is jellemző a durvább és lágy anyagok keverése.

Oscar de la Renta utcai viseletei kicsit hippis, kicsit  Jackie Kennedys voltak nekem,  a nőies darabok változatos színekben, virágmintás és négyzetrácsos díszítéssel váltakoztak. Majd következtek az alkalmi ruhák, ahol aztán előjött a csipke, a fodor, a nemes anyagok és különleges tervezői megoldások, néhol  némi szőrme is előbukkant. Ezekben a ruhákban bárki egy igazi modern tündérkisasszonynak érezheti magát.

Calvin Klein alapvetően fehér és fekete kollekciójában (emlékeim szerint 3 ruha volt más színben, az egyiket itt mutatom) csupa bő szabású, lágy esésű ruha szerepelt. Ami nagyon nem tetszett, az az előnytelen rövid zsákruhák, öv nélkül, -  nehéz elképzelni, hogy 40 kiló felett és 180 cm alatt ez bárkinek is jól állhat. Alapvetően a többi ruha igazán kényelmes viselet lehet, de nekem túlságosan letisztult, egyszerű.

Gwen Stefani L.A.M.B. márkája etno stílusú, afrikai, törzsi színekben pompázó ruhákat mutatott be. Az összetett motívumok és vibráló színek nagyon látványossá és egyedivé tette a ruhákat, amelyeknél a kockás darabok szintén megjelentek. Akik szeretik az extravagáns de nőies darabokat, biztosan megtalálják a számításukat.

Címkék: new york divat márka ralph lauren fashion week calvin klein oscar de la renta tavasz nyár l.a.m.b.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr702302620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...