Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Hotel Chocolate étcsokoládé különlegességei

chic(k) 2010.09.13. 20:00

A klasszikusnak számító fekete ruha mellett azt hiszem, elmondhatjuk azt is, hogy ha egy igazán kiváló desszert csokoládéra vagy bon-bonra vágyunk, akkor nem jöhet szóba más, mint egy finom és minőségi alapanyagokból készült étcsokoládé, ahogy azt angolszász földön mondanák a „dark chocolate”.

Egy angol weboldalon (www.hotelchocolat.co.uk/ ) bukkantam a következő finomságokra, amelyeket megpillantva legszívesebben végig kóstoltam volna az egész kínálatot, mint ahogy azt a jó öreg Gombóc Artúr tette: „töltöttet, szögleteset, kereket…”.
 
Úgy gondoltam, hogy ezeket a különlegességeket meg kell osztanom Veletek is, íme az én TOP3-as lsitám a Hotel Chocolate oldaláról:
(sajnos megkóstolni nem tudtam, így csak a képekre és a leírásokra hagyatkozva választottam, de remélem egyszer sikerül ráharapnom egy ilyen finomságra is)
 
 
 
1.
 
 
Egy kis ízelítő ebből a dobozból, amelyben az étcsokoládét mandulával és pisztáciával ötvöztek, de emellett a trüffel krémet imádók is találnak benne egy kis kóstolni valót, amelyet Speyside whiskyvel és West Indian rummal ízesítettek. 
 

Serious Dark Fix™ Selection
£20.00

 
2.
Ebbe most nyomban belekortyolnék. Azt hiszem egy esős őszi estén nem is lehet jobb mint egy finom forró csokival bevackolódni a televízió elé.
 
 

Liquid Chocolat™ Classic Dark
£8.00

 
3.
És a dobogóról nem maradhat le - legalábbis nálam -  ez a különleges formavilágot ötvöző táblás desszert, amely egy igazi "crunch" élményt ad miután beleharaptunk. 
 
 

Le Grand Crunch Dark
£13.50

 
 
 
 
Az étcsokoládé méltó alapanyaga egy igazán különleges, prémium desszertnek, és megvan a maga helye az igen széles kínálattal rendelkező édesség piacon belül.
A fenti termékek gyártójáról nem szeretném, hogy megfeledkezzünk a különböző finomságok böngészése közben, így pár szót mindenképpen érdemes ejteni a cégről.
A Hotel Chocolate egy brit alapítású luxus csokoládé desszertet gyártó cég, amely 1993-ban jött létre.  Majd 1998-ban a cég megalapította a „Chocolate Tasting Club” ( chocs.co.uk ) nevű szervezetet, amelynek körülbelül 100 000 tagja már több ezer recept megkóstolásán van túl és a visszajelzéseik fontos szerepet játszanak az új prémium termékek megalkotásában.
A kemény munkának köszönhetően a cég a tavalyi évében elnyerte a „Academy of Chocolate” ezüst díját.
 
Forrás:
 

 

Címkék: csokoládé forró csoki

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr922291070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barman's Choice · http://scotchwhiskyblog.wordpress.com 2010.09.16. 06:24:57

Úhh de jól néznek ki..
az esős őszi este-forró csoki kombinációt osztom:)esetleg egy jó adag whiskyvel megdobva..:)

chic(k) 2010.09.16. 10:18:02

@Barman's Choice: Igen, forrócsoki - whisky páros tuti felmelegít és elűzi a borús idő szomorkás hangulatát, tuti siker :) Ahogy elnézem az időt, ma este ki is lehet próbálni ...
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...