Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

NYFW – kódolva

Little Black 2010.08.29. 21:13

 

Az idén a manhattani Lincoln Centerbe költöző new yorki Mercedes Benz Fashion Week S/S2011 a meghívó és beléptető rendszerén is nagy változtatásokat hajt végre. A szeptember 9-16-a között megrendezésre kerülő eseményre a legtöbb divatház a vendégei számára a hagyományos, aprólékosan megtervezett, papír alapú meghívók mellett most e-mailes értesítést is küld, és a meghívottak szintén elektronikus úton jelezhetik vissza részvételi szándékukat. A helyszínen a reptereken alkalmazott rendszerekhez hasonló beléptető kapuk lesznek felállítva, amelyeknél elegendő lesz a kinyomtatott, vagy a mobilok képernyőjéről beolvasható QR kódot az érzékelő felülethez tartani, hogy mindenki megkapja ülőhelyének számát.

Ennek a modern megoldásnak a bevezetése időszerű és várható volt, hiszen a kezdeti szezononkénti 35 bemutatóról hozzávetőlegesen 70-re nőtt a divathéten megrendezésre kerülő show-k száma.

A 2008-as évben a new yorki divat hetek összesen 232.000 látogatót vonzottak, óriási, 466 millió dolláros bevételt generálva ezzel a városnak. Így a város vezetőségének sem mindegy, hogy a rendezvényre érkező vendégek milyen körülmények között, milyen helyszínen értesülhetnek a legújabb divat trendekről. Az új helyszín kiválasztásában így az IMG Fashion-nek a város vezetősége is segítséget nyújtott, a Lincoln Center Inc.-vel történő megállapodásra még 2009-ben került sor.

Bár ilyen rendszereket más iparágakban már régóta használnak, és néhány kisebb divatbemutatón is alkalmazták már, a divatipar meghatározó divat hetei közül a new york-i lesz az első, amelynél bevezetik ezt az újítást.

A szervezők várakozásai szerint ennek segítségével felgyorsulhat a beléptetések módja, a divatházak számára pedig megkönnyíti az érkező vendégek nyilvántartását és így az utolsó pillanatban is módosíthatják az ülőhelyek felosztását, hogy véletlenül se maradjanak üres helyek, pláne az első sorokban.

Forrás: http://online.wsj.com

 

Címkék: new york divat fashion week qr kód tavasz nyár

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr732257209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adatlap 2010.09.01. 20:37:02

Ez tetszik :)
Itt is lehet már QR kódot generálni.

qr-kod.hu
qr-code.hu
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...