Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Fagyasztott medvehagyma – érdekes újdonságok gasztro fronton

Little Black 2010.08.04. 22:46

Októberben derül ki, hogy melyik termék nyeri el a SIAL d’Or verseny nagydíját, amely az élelmiszeripar globális kiállítása 1964 óta. Az előzsűrizés során országunkból a Mirelite Mirsa fagyasztott medvehagymája kapta a legtöbb pontot, így eséllyel indul a kitüntető címért.

 

A medvehagyma lefagyasztott formában való megjelenése egyedül álló a világon, pedig az igazán az elmúlt egy-két évben divatossá váló növény jótékony hatásához nem fűzhető kétség.

A március végén induló medvehagyma szezon általában nem tart túl sokáig, pedig ez a csak némely erdőben fellelhető növény igazán élvezetes íz világot kölcsönöz a vele készült ételeknek. A medvehagyma igazából egy, az erdőben megtermő vad fokhagymafajta, amelynek levelét felaprítva az ételhez adva enyhén hagymás ízt kapunk. Bár eltevés során a medvehagymából sokan pestot készítenek, ezzel sokkal kevesebb vitamin marad a növényben, mint a gyors fagyasztás hatására.

 

A versenyen egyébként több érdekes megoldással is találkozott a szakértő zsűri. Ilyen volt például a szintén fagyasztott, pálcikás ananász és a kanadaiak újdonsága, a szárított mézkapszula. A termék főként a sok mézet fogyasztó tea és kávé mániásoknak fog örömet okozni, hisz segítségével elkerülhető az állandó ragadós érzet és adagolási probléma. Ezt a praktikus megoldást úgy érik el, hogy a mézet kockacukor méretű méhsejt formájában megszárítják és egyesével csomag

olják. Igazán jó lenne, ha valamelyik ügyes magyar termelő is megvalósítaná ezt a csodás ötletet.


Forrás: http://www.trademagazin.hu/index.php?oldal=2&mod=cikkek&cikk=4258

 

Címkék: gasztro újdonság kereskedelem

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr482199588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...