Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Éjsötét árnyék - a hollywoodi premier melléfogásai

sassygirl 2012.05.08. 19:07

Május 10-től nálunk is a mozikban lesz már az Éjsötét Árnyék vígjáték, amire nagyon kíváncsi vagyok. Nem mondanám, hogy anno odáig voltam az Adam's Familyért, de ez a film az előzetesek alapján jónak ígérkezik. 

Tegnap volt a film hollywoodi premierje, amire a film főszereplői is igyekeztek kicsípni magukat a vörös szőnyeges vonuláshoz - nem mondom, hogy nagy sikerrel. Bár igaz, ez végülis nem egy MET Gála volt, na de azért mégis.

A film főszereplője, a mindig extravagáns Johhny Depp magához képest most egészen visszafogottan volt felöltözve. Tom Ford öltönyéhez alig pár nyakláncot vett fel, és persze az elmaradhatatlan napszemüveget. A cipője viszont valahogy túl snassz ehhez az összeállításhoz.

johnny-depp.jpg

Tim Burton vámpíros filmjében persze nem Johhny Depp az egyetlen közkincs. Színésznők egész sorát láthatjuk benne játszani a kezdőktől az olyan befutott nevekig, mint Michelle Pfeiffer. 54 éves kora ellenére a színésznő irigylésre méltóan néz ki, megjelenése pedig elegáns és visszafogott volt. Óarany Lanvin ruhájához Sergio Rossi magassarkút és Bottega Veneta táskát választott.

MichellePfeiffer2012.jpg

Eva Green is a nemesfémek színeinél maradt, csak épp ő az ezüstöt választotta. A francia színésznőtől bátor húzás volt egy állig zárt, földig érő ruhát választani, ami ráadásul ennyire csillogó, kövekkel kirakott. A zártsága miatt nekem egyáltalán nem tetszik ez a Tom Ford által tervezett darab - más fazonban azonban nagyon el tudnám magamnak képzelni ezt az anyagot, színt. Az erősen hangsúlyozott szemek dögössé teszik a színésznőt, de ez a szélfútta haj nekem szintén picit fura ehhez az összeállításhoz - és nem is áll túl jól neki.

EVAGREEN2012.jpg

A film ifjú üdvöskéje, Chloe Grace Moretz szintén a fémes csillogásra szavazott erre az alkalomra. A 15 éves színésznő ... milyen is ebben a ruhában... aranyos. Csini fiatal lány, akin szépen áll a Stella McCartney brokátos ruha kék színe, bár nem a legelőnyösebb számára egy ilyen semmilyen kis pántos szandállal. A Jimmy Choo lábbeli ugyan önmagában szép darab, ehhez a hosszú ujjú, felül egészen zárt ruhához nagyon nem illik. Nem is értem ezt a zártságot... hideg lehetett tegnap? A frizura elkészítésével sem vesződtek sokat nála.

CHLOEMORETZ2012.jpg

Utoljára hagytam Bella Heathcote-ot, aki szépen kilógott a többiek közül a sorból - és a hangsúly itt a SZÉPen van. Első mozifilm premierjére egy igazán szép Chanel ruhát választott, ami mellett értelmet nyer a pántos szandál is, ez esetben Jason Wu-tól. A ruha válldíszítése különlegessé teszi az amúgy egyszerűnek mondható fehér ruhát, amihez a fekete öv is jó ötlet volt, összehozza a magassarkú szandállal. Füstös sminkje is igazán jó sikerült és az ékszerek is éppen elegendőek. Egyedül a kék köröm az amibe belekötnék..

BELLAHEATHCOTE.jpg

Forrás: 1, 2

Címkék: film premier chanel 2012 michelle pfeiffer stella mccartney lanvin eva green johhny depp jimmy choo sergio rossi bottega veneta tom ford jason wu chloe grace moretz bella heathcote

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr754496695

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 50 éves lett a wannabe rockmessiás 2012.05.09. 00:13:54

A rák után leginkább ellenálló betegség a Depeche Mode rajongás fő kiváltó tényezője, Dave Gahan ma tölti be ötvenedik életévét. Ha van ember a világon, akinek semmi sem jött össze az életben, akkor az ő. Először is punk akart lenni. De hiába festette...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...