Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Ma Párizsban egy kis sárga várható, néhol borúsabb kékkel

sassygirl 2012.04.14. 17:02

Tegnap előfordult még szürke, helyenként zöld és piros is.

Nem, nem őrültem meg, csak megnéztem a Pimkie új online progiját, a Color Forecast-ot. Igazán jópofa kis felület, aminek segítségével abszolút naprakészek lehetünk atéren, hogy Európa nagyvárosaiban milyen színeket hordanak. Videókamerák segítségével 24/7 szerzik be a felvételeket ColorTrack System rendszerük számára, ami azonnal feldolgozza az adatokat és bemutatja, épp milyen színekbe bújtak a párizsiak.

Tegnap pl. ezek voltak a meghatározóak:


A kamerákat a kiválasztott városok legforgalmasabb,  a divat szempontjából meghatározó kereskedelmi központokban helyezték el (bár ez nekem nem jött le a honlapon látható videókamera képekből, de biztosan így van..).

Tegnapról egy kis milánói sárga:


Milánó, Párizs és Antwerpen aktuális színeihez persze azonnal hozzáválogatják a márka kínálatából a megfelelő ruhákat és kiegészítőket, hogy up-to-date vásárlóik már online lecsaphassanak rájuk.
A program iPhone app formában is hamarosan elérhetővé válik ha erre vágytok.

Címkék: divat trend szín 2012 pimkie

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr54429240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...