Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

23 év után újra együtt: Claudia Schiffer és a Guess

sassygirl 2012.03.29. 08:07

Ennél jobbat ki sem találhatott volna a Guess, mint hogy 30. évfordulója alkalmából Claudia Schifferrel készíti el legújabb reklámfotó sorozatát. A szupermodellel még a dicső múltban, 1989-1991 között népszerűsítette kollekcióit, az együttműködés pedig mindkét fél számára jelentős sikereket hozott a jövőjüket nézve.

A kampányhoz az Ellen von Unwerth által készített '89-es fotókat gondolták újra, mind a fekete-fehér stílust, mind a képek hangulatát visszaadva. A tupírozott retro frizurától nekem picit Bridget Bardot jut az eszembe, a Vespa, a celofánba csomagolt virágcsokor és úgy általában a fotók hangulata is nagyon jól illik egy évfordulós kampányfotó-sorozathoz.

A fotók egyébként ahhoz a kapszulakollekcióhoz készültek, amit ő és hozzá hasonló hírességek és modellek ihlettek, mint Laetitia Casta, Naomi Campbell, Anna Nicole Smith, Bridget Hall, és Drew Barrymore. Ők egyébként korábban szintén arcukat adták a márkához.

Végignézve a fotókon, az örök fiatal modell most is épp olyan gyönyörű, finom arcvonású, mint anno. Ki gondolná, hogy már 41 éves.

Most...

guess_cs2.jpg

guess_cs1.jpg

... és 23 évvel ezelőtt:

guess_csanno.jpg

guess_csanno2.jpg

Címkék: kampány reklám divat 2012 guess claudia schiffer tavasz nyár kapszulakollekció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr794346542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...