Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Less be a Császár otthonába

Little Black 2012.03.27. 08:43

Karl Lagerfeld amellett, hogy a Fendi művészeti vezetője és a nevéhez fűződik a Chanel divatház kreatív igazgatása, szerepel a legbefolyásosabb 25 divatszakembert felvonultató listán is. Így természetese, hogy több stílusos lakással is rendelkezik szerte a világban és persze a világ fővárosában, New Yorkban is van egy apartmanja.

A lakást még 2006-ban vette a divatmogul, cirka 6 600 000 dollárért, azóta már eladni is megpróbálta, azonban nem járt sikerrel. Az apartman berendezése kissé franciás és erősen minimalista. Szinte minden sarkába besüt a nap, a képek látszik, hogy nagyon világos és tágas, ami New Yorkban óriási érték. Nektek, hogy tetszik Mr. Lagerfeld Nagy Almában lévő otthona?

Nappali

Dolgozószoba

Fürdő

Konyha

Étkező

Hálók

Kilátás

Forrás

Címkék: new york divat lakás lagerfeld

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr804339887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...