Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Virágozz ki tavaszra!

Little Black 2012.03.26. 08:43

Végre itt a tavasz (vagy lassan már nyár, amilyen szép idő volt a hétvégén) és elkezdtek rügyezni a bokrok és a fák. Az idei tavasz trendjei alapján itt az ideje, hogy mi is kivirágozzunk.

Mivel a virágos ruhákból készült szettek elég feltűnőek és sokszor már a kicsit sok(k) kategóriába tartoznak, így sokan idegenkednek tőlük. Ahhoz, hogy a nyárra megszokjuk ezeket a mintákat kis lépésekben kell haladni, ehhez javasoljuk az alábbi kiegészítőket, melyeket a BaubleBar kínálatából válogattunk.

Nektek tetszenek a virágos kiegészítők?

Karkötők

Nyakláncok 

Fülbevalók

Címkék: tavasz kiegészítő divat ékszer 2012 nyaklánc karkötő fülbevaló virágos bizsu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr94338972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...