Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

A Prada kistestvérének tavaszi újdonsága

Little Black 2012.02.08. 08:38

A cím alapján, ki másról is lehetne szó, mint a Miu Miu-ról. A divatházat 1993-ban alapította Miuccia Prada, aki a becenevét használta fel márka névnek az új divatház létrehozásához. Nem tehetek róla, de erről a névről nekem mindig a Macskafogó című film Cicadala a Mijú, mi újság? című nagy sikerű darab jut az eszembe :)

A megosztó hirdetéseiről is híres divatház, most egy új táska kollekciót dobott a piacra, amivel már a tavaszi-nyári divatbemutatókon találkozhattunk, azonban a héten a boltokba is eljut.

A kollekció engem a rokokóra emlékeztet, de a Prada kollekció elemei is megjelennek rajta helyenként. A táskákat egzotikus anyagokból, finom kidolgozással készítik el, összesen 45 típusa létezik. Minden egyes táskát egyedi számozással látnak el és erről igazoló kártyát is adnak, ami mellé jár egy kis könyvecske is, mely a teljes kollekcióról készült képeket tartalmazza. Nektek, hogy tetszenek ezek a kis szütyők?

Forrás: 1, 2

Címkék: tavasz kiegészítő táska divat 2012 prada miu miu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr464075927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...