Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Vegyél részt Te is a New York-i divathéten!

Little Black 2012.02.07. 16:41

Ne ijedjetek meg, nem arra biztatunk Titeket, hogy pattanjatok repülőre. Szerencsére, egyre több lehetőség van arra, hogy legalább virtuálisan részt vehessünk az eseményen.

Csütörtökön kezdődik a Fashion Week New Yorkban és nagyon sok lehetőség van ma már arra, hogy élőben kövessük a kifutókon zajló eseményeket. Immár harmadik alkalommal rendezik meg a Lincoln Centerben az eseményt és a névadó szponzor ismét a Mercedes-Benz lesz. A divathét alatt számos brand fogja közvetíteni a 2012 őszi - téli kollekciójának bemutatóját online: saját websiteján, facebookon vagy saját YouTube csatornán. Backstage fotókat is láthatunk, ha követjük az illetékeseket Twitteren, Tumblr-n vagy az Instagramon keresztül.

Az alábbiakban számba vettünk pár lehetőséget, hogy hol lehet követni a kifutó történéseit: 

Élő videó közvetítés a YouTube-on

A Youtube szerződést kötött a Mercedes-Benzzel és a Maybellinnel, hogy több mint 25 bemutatót közvetítsen élőben a youtube.com/liverunway oldalon, vagy a mobilverzión a m.youtube.com/liverunway oldalon. Itt többek között a Tommy Hilfiger, a Lacoste, Carolina Herrera, Vera Wang és Anna Sui bemutatóját tudjuk megnézni.

Twitter csatornák

@womensweardaily - képek és kommentek a Womens Wear Daily-től

@EHolmesWSJ - a Wall Street Journal írója, kifejezetten mobilra optimalizált twittekkel

@CathyHorynNYT -  a New York Times kritikusának színes tudósítása az eseményekről

@nyfw - A New York-i divathét hivatalos twitter csatornája

Divattal foglalkozó honlapok

Style.com - képek és videók a bemutatókról, minden mennyiségben

Heard on the Runway - blogos stílusú beszámolók a Wall Street Journaltól

Vogue.com - szerkesztett beszámolók a trendekről és a partikról

Mobil alkalmazás

MADE Fashion Week app - február 9-től 15-ig folyamatosan nyomon követhető az esemény az alkalmazás segítségével. Több, mint 50 bemutatóról szerezhetsz infót a telefonod segítségével és még a tervezőkről is új dolgokat tudhatsz meg. Az alkalmazás ingyenes, mind az Apple, mind az Android alkalmazás áruházában.

Forrás:1, 2

Címkék: new york divat ősz 2012 fashion week

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr474072268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...