Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Harsány hímek

sassygirl 2012.02.07. 08:37

Egy olyan szürke napon mint a mai másra sem vágyik az ember lánya, mint egy kis vidámságra. Valamire, ami felpezsdíti kicsit a hangulatot. Úgy tűnik ezzel a pasik is egyetértenek és ezt a vágyakozásukat az öltözködésükben is kifejezésre juttatják - legalábbis a trendek szerint.

Újabban ugyanis élénk színű nadrágokba bújnak és nem restek a vibráló színű farmereket vagy kordnadrágokat a hétköznapokban sem viselni. Hozzá kell tennem, én nyár óta még egy pink nadrágos, boka kivillantós pasit sem láttam, de valószínűleg ez csak földrajzi probléma.

Íme néhány ajánlás, hogyan viseljék férfiasan az (olykor) cukorka színeket.
Ti melyik összeállítást vennétek meg a párotoknak?


 

Forrás: www.ft.com, www.cordings.co.uk, www.gap.com, www.mrporter.com, www.topman.com

Címkék: divat 2012 férfias gap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr864068277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...