Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

A nagy generáció visszatér

Little Black 2012.02.05. 10:57

A modellek nagy generációja a '80-as- '90-es években futott be óriási karriert, ezek a lányok híresebbek voltak, mint manapság jó pár "ismert" színésznő. Ezt azóta sem igazán sikerült elérnie egy modellnek sem, nem, hogy egy egész generációnak.

A generáció tagjai, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Helena Christensen, Christy Turlington, Kate Moss voltak. Azóta eltelt már jó pár év és ők újra tündökölnek.

Már beszámoltunk róla, hogy Naomi Campbell a Cavalli tavaszi kampányában szerepel, Kate Moss a Mango arcaként tündököl újabban, de például a Rimmel új kollekciójához is adta az arcát.

A legújabb kampány amelyben a nagy generáció egyik tagja szerepel a Reebok tavaszi hirdetése, melyen a 43 éves dán modellt, Helena Christensent láthatjuk igen csak jó formában.

Linda Evangelista is feltűnt, bár, Ő nem egy reklámkampányban, hanem a Love magazin címlapján szerepel.

Forrás: Rimmel, fashionista.com

Címkék: kate moss reebok mango naomi campbell helena christensen cindy crawford cavalli claudia schiffer linda evangelista rimmel christy turlington

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr454067356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...