Vannak akik nem a nyarat választják arra, hogy összekössék életüket szerelmükkel. Ma már évszakonként változik, hogy mikor milyen tortát javasolnak a szakértők.
Az nem is kérdés, hogy a lagzi elengedhetetlen része az esküvői torta felvágása, amiből minden vendég legalább egy szeletet kér. Természetesen az esemény után a tortának nem csak az ízét hanem a küllemét is megítélik a résztvevők. Így nem csak arra kell figyelni, hogy milyen legyen a belseje, hanem arra is, hogy a külleme elérje az elvárt szintet.
Az alábbiakban mutatunk pár képet, hogy mi a divatos a világban a tavaszi esküvőkön.
Friss, letisztult és almazöld, egy igazán vidám torta, rajta egy óriási virággal, nagyon sikkes
Egy egyszerű fehér tortát feldobhatsz színes virágokkal és egyszerre egyedi és különleges lesz.
A sima fehér fondant torta egy fondant szalaggal is feldobható.
Csoki torta kedvelőknek, virágokkal elegánssá tehető a sötét színű alap.
Keleties megoldások kedvelőinek.
Ha barokkos az esküvő a tortának is illenie kell hozzá.