Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

A hétvége legsikkesebb outfitjei

Little Black 2012.01.11. 09:04

Elkezdődött 2012 és a múlt héten ez már a díjkiosztók elindulásában is megmutatkozott. Ennek hatására szebbnél szebb kreációkat viseltek a külföldi hírességek, ebből egy kis ízelítőt mutatunk most.

A Palm Springsben megrendezett nemzetközi filmfesztiválon Charlize Theron ezt az egyszerűségében igazán szép Lanvin kis feketét viselte:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Míg Angelina Jolienak egy világos Elie Saab ruhára esett a választása:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Míg Olivia Wilde választása egy hosszú, fekete és csipkés Monique L'huillier ruhára eset, melyben a csipkebetét szépen karcsúsítja alakját:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: www.fashionologie.com

Címkék: saab divat csipke lanvin kis fekete monique díjkiosztó elie lhuillier

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr833536164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...