Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Kate Moss, mint ékszertervező

sassygirl 2011.09.25. 09:58

Kate Moss nem hagy ki egyetlen területet sem a divat világában, ahol megcsillogtathatja tehetségét, legújabb projektje pedig remek lehetőséget jelent erre. A modellkedés mellett már korábban közös kollekciókat dobott piacra a Topshop-al és a Longchamp-el, legújabban pedig az LVMH tulajdonában lévő francia Fred ékszerházzal készített közösen néhány csinos darabot - amik szerintem a lenti két fotó alapján nem túl eredetiek.

A kapszulakollekció megalkotását sem  magasröptű gondolatok inspirálták - Kate tetkói ihlették meg a tervezőket. A képen látható gyémántokkal kirakott horgony medálos nyaklánc mellett szívecskés, félhold vagy csillag alakú, aranyból készült és drágakövekkel kirakott ékszerek is megtalálhatóak. A kollekció október elsejétől lesz kapható.

 

Címkék: ékszer kate moss

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr183253996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...