Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

90 évnyi luxus 1 épületben

sassygirl 2011.09.23. 08:19

Az idén alapításának 90. évfordulóját ünneplő Gucci hamarosan egy múzeummal örvendezteti meg a Firenzébe látogató divatimádókat. A Gucci Museo a Piazza Signora egyik gyönyörű, igazi történelmi múltra visszatekintő épületében kap helyet, az 1337-ben épült Palazzo della Mercanzia-ban.



Az 1715 m2 alapterületű múzeumban a divatház eddigi munkásságának legjavát felvonultató tárlatot láthatunk. A vitrinbe zárt remekműveket három emeleten csodálhatjuk meg.

Az állandó kiállítás darabjait tematizálva mutatják be. Az egyik teremben lesz például az Utazás, ahol az utazóládákon, bőröndökön kívül olyan '50-60-70-es évekbeli cikkek is ki lesznek állítva, amelyek az akkori jet-set társadalmi réteg tagjainak szóltak. A tehetős, a világban szabadon utazgató emberek megkedvelték a márka remekbe szabott darabjait, így nekik köszönhetően lett a márka nemzetközi szinten is népszerű.

Csalódás azonban, hogy állítólag az igazán különleges, régi darabokat az alagsorban, biztonságosan elzárva fogják tartani. A látogatók számára helyettük designer kávézóval, könyvesbolttal készülnek.

A földszinti kávézót nem csak a múzeumba betérők számára alakítják ki, hanem egy új, attraktív találkozó helyet kívánnak nyújtani a firenzeiek és a turisták számára.

A kávézó szomszédságában helyet foglaló könyvesboltot a Rizzoli kiadóval együttműködésben hozzák létre, így garantált, hogy igazi könyvremekeket találhatunk majd meg a divat mellett az építészet, a művészet, a belsőépítészet, vagy akár a fotóművészet területéről.

Az ajándékboltban exkluzív apróságokat és komolyabb kiegészítőket is vásárolhatunk. Kapható lesz itt az illetosított gyertától kezdve a képeslapon át az iPod tokig minden. Még csoki is. :)

Ha pedig valaki nem csak nézegetni akarja a luxus darabokat, az Icon Store-ban sok más mellett megvásárolhatja az új Jackie vagy az új Bamboo táskát is.

Címkék: olaszország márka gucci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr683246879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...