Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Fiat Gucci "hencegő csajoknak"

chic(k) 2011.07.04. 14:18

Ez az első alkalom, hogy a Gucci és a Fiat összekötötte a márkáikat, és egy közös terméket alkotott meg, a Fiat 500byGucci autót.

 
Fiat már elkezdte a Gucci egyedi igényeire szabott autók értékesítését Nagy-Britanniában, és remélik, hogy ez lesz a legújabb nyári őrület a „felvágós/hencegő csajok” között.
 
A célcsoportba a 30 és 40 év közötti nők tartoznak, és hisznek abban, hogy ez az autó a nyáron egy igazi telitalálat lesz a „hencegő hölgyek” közt.
 
A Fiat az új modelljét a Gucci 90-dik és Olaszország (amely mindkét cég hazája is egyben) egységesítésnek 150-dik évfordulója alkalmából készítette el
 
A Fiat 500byGucci-t Nagy-Britanniában on-line is meg lehet rendelni a Fiat weboldalán keresztül.
 
Az elérhető modell 1.2 literes motorral rendelkezik. A dizájnt a Gucci kreatív igazgatója Frida Giannini alkotta meg, és fekete vagy fehér színben lehet megvásárolni. Bőrülésekkel van ellátva, és a külső felületén megtalálható a Gucci logója is.
 
 
 
Aki többet szeretne meg tudni az új autóról az látogasson el a Fiat oldalára: www.fiat.co.uk/500bygucci/about.aspx
 
 

Címkék: autó fiat gucci

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr1003037450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...