Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Mobil pénztárca. A legújabb őrület?!

chic(k) 2011.05.24. 08:23

Az első szolgáltatás, amely a vásárlók számára biztosítja azt, hogy a mobiltelefonjukon segítségével fizessenek, bevezetésre került az amerikai üzletekben is. Japánban már néhány éve elérhető ez a szolgáltatás. De a mobil pénztárca ötlete Európában is egyre nyerőbb.

A rendszer alkalmazására leszerződött üzletek közt szerepel a McDonalds, EAT, Pret-a-Manager és néhány Boots üzlet. Illetve újabb boltok is csatlakoztak és szerződtek le, úgy mint a Subway, Little Chef, Wilkinson és a National Trust.
A felhasználók remélik, hogy a rendszer használatához Orange és Barclaycard számlára lesz szükségük.
A szolgáltatást a Near Field Communication (NFC) segítségével valósítják meg, ez a rövid hatótávolságú vezeték nélküli technológia számos vezeték nélküli fizetési rendszert támaszt alá.
Quick Tap egy együttműködés az Orange és a Barclaycard között. Ez az NFC által engedélyezett Samsung Tocco Lite kézi beszélőt fogja igényelni. 
„A mobiltelefonomon lévő pénztárca sokkal kényelmesebbé teszi számomra a vásárlást, és szeretem benne, hogy nyomon tudom követni a költéseimet,” nyilatkozta David Chan, a Barclaycard Consumer vezetője.
 
„Ez el fog indítani egy forradalmat a fizetések területén,” mondta Pippa Dunn, az Orange alelnöke.
 
Egy elemző, Giles Ubaghs szerint ennek az elfogadása lassú lefolyású lehet.
„Ez egy nagyon fontos első lépés, de úgy gondolom, hogy az ösztönzés hiányozhat. A korai felhasználók szerethetik az újdonság érzete miatt, azonban a többség nem fogja látni a lényeget,” mondta.
 
 
Ha mi magyarok még nem is, de külföldön már számos ország lakója megteheti, hogy a kávéjukat vagy szendvicsüket a mobiltelefonjuk segítségével fizesse ki. Az ötlet jó, bízzunk a sikerességében és abban, hogy hamarosan mi is kipróbálhatjuk eme újdonságot, és élvezhetjük a még kényelmesebb fizetési formát.
 

Címkék: mobiltelefon pénztárca

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr12924191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...