Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Napi Kis Fekete - Jamiroquai: Rock Dust Light Star

chic(k) 2010.10.27. 08:00

Pár év hallgatás után Jamiroquai nevű banda az új Rock Dust Light Star című albummal tér vissza a zenei élet vérkeringésébe, hogy az öt éves "szünet" után megmutassa, hogy van még új a nap alatt.  
Azok, akik korábban kedvelték biztos felkapják a fejüket erre a hírre, és izgatottan gépelik be a keresőbe az új album címét, hogy belehallgathassanak és megnézhessék az ehhez készült klippet, és számos egyéb előzeteset.

Egyes vélemények alapján ez az album egyben egy stílusváltás is jelent a banda életében. Én mindenestre reménykedem, hogy nem egy éles váltás lesz, és legfőképp, hogy nem akarnak elmenni vele a túlzottan populáris és könnyed, és könnyen felejthető dallamok felé.
A lemez teljes anyagát a banda készítette el Jay hazai stúdiójában, Buckighamban; és Hook Manor Studióban Oxfordshireben és Thailandon. A majdnem két évtizedre visszanyúló múltjukra és a közel 25 millió eladott példányszámra alapozva bizakodva várom ezt az albumot, és bátran ajánlom mindneki figyelmébe, legalább egy meghallgatsára.

Úgyhogy már csak pár nap, és kutathatjuk a boltok polcain az új albumot, hiszen 2010. november elején debütál a piacon.

Addig is íme egy előzetes, amely elsőként került fel az internetre, hogy megmutassa az új album ízvilágát:

 

 Forrás:
www.jamiroquai.com/jamiroquai/discography/albums

 

 

Címkék: zene jamiroquai rock dust light star

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr62398935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...