Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Mit adjunk karácsonyra? Olcsó, high-tech játékokat

chic(k) 2010.09.30. 20:00

Amerikában a játékok árai egyre inkább lefelé tartanak annak ellenére, hogy a techológiájuk egyre jobb lesz.

Az apró táviránytós Matel autóktól kezdve a papírvékony elektronikus gitárokig széles a skála az idei évben tervezett új játékok területén. Azonban ezek megjelenése a piacon nem jelenti azt, hogy a 100$-os árcímkék is visszatérnének, amelyek nagy része a válság ideje alatt száműzve lett.


A legtöbb technikai játék pénztárca barát, és 30$ alatt meg lehet vásárolni.

Jim Silver, a "Time to Play Magazine" elemzője - amely minden évben megjelenteti a legújabb játékok listáját - elmondta, hogy a játék árak csökkenőben vannak mindenhol, és ennekellenére a technológia egyre jobb, fejlettebb. A listán szereplő magasabb áron lévő játékok 59.99$-ba kerülnek.

Paper Jamz vékony elektronikus hangszerek három játék módot is kínálnak, beleértve a szabadstílust. Silver elmondta, hogy a játékok 24,99-os árpontja hatásos.

"Ez hihetetlen érték, egy tonna játék 20$-ért" - jelentette ki Silver.

Silver elmondta, hogy ő és csapata kutatást folytatak és azok eredményeit elemzték a kiskereskedelemben lévő eladáshelyi (POS) trendekről, hogy az éves "Most Wanted" listájukat fejleszteni tudják, amely a napokban került a nyilvánosság elé.

Nézzünk a listáról néhány terméket az erős technikát igénylő játékok közül:

  • Spin Master's Air Hogs Moto Frenzy: távirányításos motocross típusú verseny motor (24,99$)
  • Mattel Inc. Hot Wheels távirányításos Stealth Rides: ez a távirányítással működő autó egy kártyacsomag méreteit hordozza (24,99$)
  • Mattel Inc.'s Loopz: ez a játék mozgásérzékelővel van ellátva, és a memória játékok bázisát képviseli (29,99$)
  • Hasbro Inc'Scrabble Flash: ez az elektronikus játék nyolc kockát tartalmaz digitális kiejelzővel ellátva, amelyek összepasszolva szavakat formálnak. (29,99$)
  • VTech's V.Reader: ez az elektronikus könyv olvasó a gyerekek részére készült, és efy VTech szoftverrel működik (59,99$)
  • LeapFrog's Leapster Explorer: ez egy elektronikus berendezés játékokkal, e-könyvvel, videó lejátszóval és egyéb eszközökkel ellátva. (69,99$)

 A játékok meglehetősen rugalmasan viselkedtek a válság ideje alatt, és a kereskedők is erősödő forgalmat láttak a játékok piacán. Tys R Us, például, 600 átmeneti rakátrat nyit a szezonra, és 45 000 szezonális alkalmazotatt vesz fel. Egyéb raktárak mint például a Sears is terjeszkedik.

Silver elmondta, hogy ha a tőzsde piac állandó marad, akkor a játék eladásoknál 1-2%-os emelkedést jósol az előző év szezonjához képest.

Forrás:
www.msnbc.msn.com/id/39399796/ns/business-retail/

Címkék: piac technika karácsony ajándék elektronikus játékok high tech trendi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr222334261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...