Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Napi Kis Fekete - Armani Hotel Dubaiban

Little Black 2010.09.16. 08:00

Címünkre utalva bár nem annyira kicsi, de nagyon elegán és fekete. Az Armani névhez méltóan mindenhonnan a letisztult vonalvezetés köszön vissza a márka legújabb tagja, a Dubaiban megnyílt Armani Hotel külső és belső megjelenéséről.

Az Armani Hotel Dubai 10 emeletet foglal el a világ legmagasabb tornyából, a Burj Khalifa Tower-ből, ahol 160 szobájával, 8 éttermével és lounge bárjával, 12 ezer négyzetméteres spa részlegével és természetesen Armani butikkal áll az itt megszálló vendégek szolgálatára.

Az áprilisban nyílt Armani Hotelt előreláthatólag, több a divatiparban már ismert név is követni fogja. Elisabeta Gucci és Donetella Versace is rövidesen belép a dubai szállodaiparba. Az utóbbi hölgy a Dubai Creek-ben fogja megnyitni a világ második Palazzo Versace-ját, az első az ausztráliai Gold Coast-on található.

A szállodában Armani Lifestyle Manager segíti a látogatókat az eligazodásban és abban, hogy mindig stílusosan válasszanak akár étkezésről vagy ruhavásárlásról van szó.

A tervek szerint a következő Armani hotel 2011-ben nyílik Milánóban. 

Forrás: www.armanihotels.com és wsj.com

 

Címkék: design dubai hotel armani kis fekete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr242298407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...