Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

New York Fashion Week - hatodik nap

sassygirl 2010.09.15. 11:57

Íme a lassan a végéhez közeledő New York Fashion Week keddi bemutatói közül néhány.

Először is Vera Wang kollekciójából mutatok be négy kis feketét - voltak persze más fevonultatott színek is, azonban ezek a fekete ruhák nagyon elnyerték tetszésemet. Mit nem adnék, ha lenne egy olyan mellényem, ami az első képen látható!

Narcios Rogdriguez a ruháit igazán minimál stílusra tervezte, talán már kicsit túlzottan is. A színek tekintetében sem bonyolította túl a dolgokat, a fekete és fehér árnyalatai mellet két ruha árválkodott csak, amiben volt piros is, az egyiket közülük itt láthatjátok. Ha választanom kellene a kollekció darabjai közül, akkor a harmadik képen látható földig érő ruhát választanám - ez igazán gyönyörű szabású.


Herve Leger futurisztikus-macskanős, néhol barokkos fodrokkal és abroncsokkal megbolondított ruhái igazán egyedire sikerültek! A gondom csak az velük, hogy Halle Berryn, és a hasonlóan tökéletes alkatú nőkön kívül, keveseknek fognak jól állni ezek a test vonalát követő és kihangsúlyozó ruhák. De kétség kívül nagyon szépek!


Badgley Mischka  bemutatot ruháinál a lágy esésű anyagok  és a visszafogott színárnyalatok voltak jellemzőek, amelyek az elegáns nők tavaszi ruhatárába tökéletesen illenek. Nekem legjobban a különleges övrész megoldások tetszettek.

Címkék: new york divat fashion week badgley mischka vera wang tavasz nyár herve leger narcios rogdriguez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr992297753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...