Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Tévésorozat a legújabb kollekciókról?

Little Black 2010.09.12. 20:00

New York-ban az épp futó divathetet megnyitó parti háziasszonya, a Vouge befolyásos szerkesztői mellett két fiatal lány volt. Blake Lively és Leighton Meester alias Serena van der Woodsen és Blair Waldorf, a Gossip Girl tévésorozat sztárjai.

 
Abban, hogy ez a két fiatal lány nyitotta meg a rendezvényt nem is az a legfurcsább, hogy rájuk eset a választás, hanem ennek a miértje. Ugyanis a parti egyben a sorozat egyik, Amerikában rövidesen bemutatásra kerülő, epizódjának felvétele is volt.
 
A Gossip Girl (magyarul a Cool TV-n Pletykafészek címen futó sorozat) immár negyedik évada lesz az idei, mely a New York-i felső tízezer fiataljainak, és rajtuk keresztül családjuk, életét bemutató sorozat, melyet egy eddig személyesen meg nem jelenő, titokzatos blog író történeteiből bontakozik ki.
 
Azzal, hogy egy elméletileg tinik életét bemutató drámai sorozatnak sikerült elérnie, hogy a New Yorki divathét egy fontos eseményébe ilyen szinten részt vegyenek, érezhető a divatipar és a szórakoztatóipar egyre jelentősebb összefonódása. A sokszor heti több, mint 2 milliós nézettséget produkáló sorozatban mindig nagy hangsúlyt fektettek a ruhákra, ennek következtében már egy egész iparág fonódott a sorozat szereplőinek ruhái és kiegészítői köré. A CW tévé csatorna honlapján epizódonként és szereplőnként kategorizálva megvásárolhatók a sorozatban megjelenő ruhák és kiegészítők.
 
Mielőtt a sorozat legújabb szezonja elkezdődne, a rajongók már alig várják, hogy mi fog történni Serenával és Blairrel, de egy másik kérdés talán méginkább izgatja őket, az, hogy: mit fognak viselni kedvenceik? Ezért az idei első, Párizsban játszódó rész ruháinak egy részét a híres tervezők már kifejezetten a show számára készítették.
 

A nagy divatházak úgy tűnik rájöttek arra, hogy a sok fast fashion márka mellet, szükségük van arra, hogy kineveljenek egy olyan következő generációt, akik márkahűségükkel és minőség iránti vágyukkal ragaszkodnak hozzájuk. Őket legkönnyebben a tévé és az internet segítségével érik el, így például a Gossip Girl ikonikus ruhái és kiegészítői révén. És a végeredmény: mindkét fél számra kifizetődő lesz az együttműködés.

 Forrás: cwtv.com

Címkék: tv amerika new york divat gossip girl fashion week

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr652287319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...