Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Napi Kis Fekete - Alfa Romeo Giulietta

Little Black 2010.09.07. 08:30

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az Alfa Romeo mindig is a stílust és a szépséget jelentette az autók között, de hát az olasz designerektől nem is várnánk mást.
 
Legújabb kompakt modelljük a Giulietta várhatóan mindenhol feltűnést fog kelteni, ahol megjelenik. Igazán elegáns belépőt biztosít, egy kifejezetten női autó minden szükséges extrával. Egyszerre sportos és sikkes.
 
  
Az idén 100 éves Alfa Romeo ettől az új modelltől várja a megváltást, ami ezt a szépséget elnézve akár még be is következhet. Az első Giulietta 1954-ben jelent meg, ennek 1957-ben jött ki a kabrió változata is, amelynél szintén dominál a stílusos megjelenés. Az új Giulietta követi a hagyományokat, de azt modern elemekkel ötvözi, így semmivel nem marad le a kategóriájába tartozó német vagy francia autóktól.

 

Forrás: www.vezess.hu

Címkék: design alfa romeo autó giulietta kis fekete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr972272880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...