Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Új arcok a New York Fashion Weeken – Palvin Barbara is a kiemelt modellek közt van

sassygirl 2010.09.06. 14:27

A már bejáratott modellek mellett, mint amilyen Doutzen Kroes vagy Lakshim Menon, számos új arccal is találkozhatunk majd a csütörtökön kezdődő New York Fashion Week kifutóin. Az elmúlt napokban a castingok vezetőinek elég sűrű lehetett a programjuk, hiszen rengeteg új modell érkezik ilyenkor a válogatásokra, és nekik kell meghozniuk a döntést, ki mehessen végig egy márka kifutóján.

Bambi Northwood-Blyth, Melodie, Caroline Brasch Neilsen, Fei Fei Sun és Julia Nobis – ők azok a lányok, akik úgy tűnik a 2011. tavaszi/nyári kollekciók bemutatóinál a casting listák tetején állnak és a válogatások vezetői szerint mindegyikük megjelenése különleges és van kisugárzásuk is, amellyel képesek hatni az emberekre.
A divatcégek mostanság olyan modelleket keresnek, akik érzékiek és van személyiségük, többek, mint egy szép arc és test. Egyfajta múzsák, akik képesek arra, hogy átadják azokat az üzeneteket és érzéseket, amelyeket a divattervezők a ruháikon keresztül szeretnének kifejezni. Az új arcok közül népszerűek lesznek Daphne Groeneveld, Iris Egbers és Hailey Clauson is.
Az új szezon modelljei továbbra is eléggé vékonyak lesznek és keresetté válnak az olyan vonások, mint a barátságtalan, durcás száj, a vastag szemöldök vagy épp az androgün testalkat.
A divatvilág prominens PR és rendezvényszervező cége, a KCD Worldwide szerint alapvetően két típusba lehet majd sorolni a kifutókon megjelenő modelleket: az egyik a durcás Lolita, amely típust képviseli az ifjú magyar modell, Palvin Barbara is, a másik pedig egyfajta androgün lányalkat, amely (szerintem) már a csont sovány kategóriába tartozik, ráadásul a jellemzően depressziós tekintet kimondottan lehangoló. Chloe Memisevic, Ilva Heitmann vagy Kat Hessen ebbe a kategóriába tartozik.
 
 
Forrás: http://runway.blogs.nytimes.com
 
 

 

Címkék: new york fashion week divat. tavasz nyár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr112275115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...