Friss topikok

HTML

Kis Fekete

A kis fekete ruha minden korban megújulva, kissé megváltoztatva, de megmutatja magát. Közös jellemezői azonban minden korszakában megmaradnak. Használatával egy nő megjelenése stílusos, elegáns, kifinomult és minden alkalommal tökéletes. Ezeket az értékeket szeretnénk ezzel a bloggal mi is közvetíteni néha könnyedebb néha komolyabb témákat körüljárva. kisfeketeruha@gmail.com

Címkék

2012 (66) alexander mcqueen (11) chanel (10) cipő (12) design (21) divat (155) ékszer (19) fashion week (17) fogyasztók (12) gazdaság (10) h&m (18) kiegészítő (60) kis fekete (21) lanvin (10) luxus (14) mango (10) márka (49) new york (20) ősz tél (11) táska (21) tavasz (20) tavasz nyár (23) zara (15) Címkefelhő

Londoni telefonfülkék designer szemmel

sassygirl 2012.05.11. 10:13

A Childline segítségnyújtó hívószám létrehozásának 25. évfordulója alkalmából nem mást, mint a London egyik fő jellegzetességének számító, piros telefonfülkéket tervezték újra. A nemes feladathoz pedig neves tervezők kellettek, így hát felkérték többek között Giles Deacont, Zandra Rhodest, Julien Macdonaldot és Willie Christie fotóst, hogy álmodják újra az utcai fülkék külcsínyét.

Nina Campbell

Nina Campbell phonebox.jpg

 

Giles Deacon

Giles-Deacon_phonebox.jpg

 

 Willie Christie

Willie Christie phonebox.jpg


Julien Macdonald

Julien Macdonald phonebox.jpg

 

A fenti divattervezőkön kívül Lily Cole, Corrie Nielsen, Philip Treacy és Zaha Hadid építész is részt vesznek a projektben. A kész műveket először a Harvey Nicols kirakatában fogják bemutatni május 24-én, majd ezt követően a brit főváros különböző pontjain fogják kihelyezni őket. Végül néhányat árverésen fognak eladni, hogy az így befolyó pénzből támogatni tudják a gyermek segítő ingyenes hívószám további működését.

Forrás: 1

Címkék: design london kiállítás újdonság 2012

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kisfekete.blog.hu/api/trackback/id/tr944501666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...